Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2013 Pazar

Kuzey Kampüs Master Planı Tamamlandı

Üniversitemizin çok uzun zamandan beri üzerinde yoğunlaştığı konulardan biri olan kampüs oluşumunda somut gelişmeler kaydedilmektedir. Bu çerçevede Kuzey Kampüsü olarak belirlenen alanda başlangıçta 83.000 m2 olan arazimiz, yapılan tahsis ve kamulaştırmalar sonucunda 550.000 m2’ye ulaşmış bulunmaktadır. Söz konusu alanda, mevcut eğitim birimlerimiz ile yapılan kapsamlı görüşmeler sonucunda ortaya çıkan ihtiyaç programı ile ileriye dönük eğitim, hizmet, sosyal ve sportif alanlar dikkate alınarak Kuzey Kampüsü Master Planı hazırlanmıştır.

2014 yılı Yatırım Programına dahil edilen binaların inşaatlarına ait projeler tamamlanmak üzere olup, kısa bir süre içerisinde ihale süreci başlatılacaktır.

Diğer yandan, yoğunluklu olarak bir sağlık kampüsü şeklinde dizayn edilecek olan Güney Kampüsünde ise; tahsis işlemlerinin önemli bir kısmı tamamlanmış olup, bu ay içerisinde yapılacak kamulaştırma işlemleri ile birlikte, bu kampüsümüzde de çalışmalarımız devam etmektedir.

Üniversitemizin, neredeyse kurulduğu günden itibaren çözüm bekleyen en önemli sorunlarından biri olan kampüs konusunun çözümünde emeği geçen ve Üniversitemize destek veren herkese, içtenlikle teşekkürlerimizi sunarız. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube