Yayınlanma Tarihi: 08 Kasım 2013 Cuma

Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Sami Güçlü Üniversitemizi Ziyaret Etti

Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Sami Güçlü, Çorum AK Parti Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında a ziyaret ettiler.

Üniversitemizle ilgili gelişmelere ve ileriye dönük projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Sami Güçlü, Üniversitemizde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalardan dolay tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Sami Güçlü ve heyet üyelerinin Üniversitemize yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduğunu belirterek bu çalışma sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Heyet ziyaret sonrasında “Batıya Doğru Akan Nehir” konulu belgesele ait fotoğrafları incelediler.