Yayınlanma Tarihi: 08 Kasım 2013 Cuma

Anadolu Tıbbiyeliler Derneği ’den Rektörümüze Ziyaret

ANATIPDER (Anadolu Tıbbiyeliler Derneği) Başkanı Ethem Zobacı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanemizdeki son gelişmeler ile ilgili büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ethem Zobacı, Üniversitemiz, ANATIPDER, TİKA, Çorum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve USAF işbirliğinde 12 Kasım 2013 Salı günü saat 11:00’de Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Gine Cumhuriyetinin Sağlık ve İnsan Kaynakları Kapasitesine Katkıda Bulunma” adlı proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin projeye her türlü desteği vereceğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.