Yayınlanma Tarihi: 04 Kasım 2013 Pazartesi

Çorum Orman İşletme Müdürü Osman Erişen’den Rektörümüze Ziyaret

Çorum Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Başmühendisi olarak atanan Çorum Orman İşletme Müdürü Osman Erişen, ilden ayrılışı öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Çorum’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Orman İşletme Müdürü Osman Erişen, Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün başarılı çalışmalara imza attığını ve bundan duyduğu mutluluğu ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da ilimizde gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalardan ve Üniversitemize araziler tahsisi konusunda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini ileterek yeni görev yerinde başarılar diledi.