Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2013 Salı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın (WUC 2016) Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Haşim Eğer, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın göreve geldiği günden bu yana Üniversitemize büyük bir ivme kazandırdığını vurguladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ifade eden Eğer, bundan sonra da Üniversitemiz ile yapılacak her türlü faaliyete destek vereceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Çorum’a ve Üniversitemize büyük yarar sağlayacak olan 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın başarılı geçmesi için gayret içerisinde olduklarını, Üniversitemizin çalışmalarında kamu kuruluşları ve STK’larla işbirliği içerisinde olmaya önem verdiklerini belirterek İlimizde gerçekleştirilecek olan sportif etkinliklerin tümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden gerekli desteği aldıklarını ifade etti.