Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2013 Cuma

Üniversitemizden Çifte Galibiyet

Üniversitemiz Ünilig Voleybolun Bayan- Erkek  grup elemelerinin ilk müsabakalarında Sinop Üniversitesini yenerek her iki karşılaşmadan da 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Üniversitemizin Ünilig Voleybol Grup Eleme Müsabakaları bu sene bayanlarda 28, erkeklerde 26 üniversite takımının mücadelesine sahne olacak. Hitit Üniversitesi voleybol takımları olarak; bayanlarda (G) grubunda, erkeklerde ise (F) grubunda Samsun Ondokuz Mayıs, Sinop ve Çankırı Karatekin Üniversiteleri ile mücadele edecek.

Müsabakalar çift devreli lig usulüne göre oynanacak olup, gruplarında ilk sıraları alan takımlar play off müsabakaları oynayarak şampiyonluk mücadelesi verecekler. Bu doğrultuda Üniversitemiz ilk maçını kendi evinde galip gelerek eleme maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.

Üniversitemiz voleybol takımı ikinci karşılaşmasını ise 27 Kasım 2013 tarihinde Çankırı da Çankırı Karatekin Üniversitesi ile  yapılacak.