Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2013 Perşembe

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, makamında ziyaret etti. Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş başkanlığında yapılan ziyarette; Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Kılıçarslan,  Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcıları Turan Ünlü, Mehmet Seçgel, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Mengüç, Çorum Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Satılmış Boya, Mustafa Şükrü Abraş, İlhan Topaktaş ve Çorum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Ertekin hazır bulundu.

2016 yılında gerçekleştirilecek olan Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasının (WUC 2016) Üniversitemizde yapılacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek “Üniversitemize yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar için sizi tebrik ediyorum” diyen Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, tarıma dayılı bir sanayi olmadan gelişmişliğin tam sağlanamayacağını belirterek, bilimin öncülüğünde çalışkan dürüst insanımızın daha da başarılı olacağını ifade etti.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımda bulunarak,  Üniversitemizin Çorum’un tüm paydaşları ile her türlü işbirliğine hazır olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ürünlerin fikir ve proje ile buluştuğunda ticarileşerek ekonomik katma değer sağlandığını açıklayarak, Üniversitemiz ile sanayicilerimizin/üreticilerimizin güçlerini birleştirmesi gerektiğini ifade etti. Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduğunu belirterek bu çalışma sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Ticaret Borsası yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube