Yayınlanma Tarihi: 02 Kasım 2013 Cumartesi

Rektörümüz HİTİTSEM’de Miniklerle Bir Araya Geldi

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (HİTİTSEM) eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik kaynaşma ve tanışma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da katıldı.

Amaçları doğrultusunda kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluş ve kişilere ihtiyaç  duydukları alanlarda eğitim programları, kurslar, seminerler, konferanslar düzenleyen HİTİTSEM’de öğrenim gören öğrenciler ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, HİTİTSEM’in her yaş grubuna farklı alanlarda düzenlediği eğitim programlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversitemizin Çorum’un tüm paydaşlarına destek konusunda üzerine düşen yapma gayreti içerisinde olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrenim gören minik öğrencilere başarı dileklerini ileterek, kaynaşma ve tanışma etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür etti.