Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı

“Çorum Tanıtım Günleri”nde Üniversitemize Yoğun İlgi

Üniversitemiz Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde ikinci kez organize edilen “Çorum Tanıtım Günleri”ne katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın açılışa katılımlarıyla gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine, Doç. Dr. Şebnem Gülen,  Yrd. Doç. Dr. Ali Kurşun, Öğr. Gör. İlknur Kılıç, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail Eker ile Basın ve Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş da katıldı. Etkinlikte Üniversitemiz hakkında bilgiler verilerek Üniversitemizi tanıtıcı materyaller dağıtıldı.

14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde dört gün boyunca devam eden tanıtım günlerinde siyaset dünyasının önde gelenleri ve  bürokratların  akınına uğrayan Üniversitemizin standı,  TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çorum Valisi Sabri Başköy ve Çorum Milletvekillerimiz tarafından ziyaret edildi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ziyareti esnasında, Yrd. Doç. Dr. Ali Kurşun’dan Üniversitemizin eğitim birimleri, öğrenci sayımız, öğrencilere sunulan imkanlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Üniversitemizi yakından takip ettiğini ifade eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek,  Hitit Üniversitesi ailesine çalışmalarında başarılar dileyerek tebrik etti.