Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı

“7. Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu” Üniversitemizde Gerçekleştirilecek

Her iki yılda farklı bir üniversite ile ortaklaşa düzenlenen ve Harita Kadastro Mühendisleri Odasının etkinliklerinden olan Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu etkinliğinin 7.si 2014 yılında Üniversitemizin ev sahipliğinde Harita Kadastro Mühendisleri Odası ile birlikte gerçekleştirilecektir. Söz konusu sempozyumun ön hazırlıkları kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Prof. Dr. Halil Erkaya, Doç. Dr. Engin Gülal, Doç. Dr. Tamer Baybura, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu,  Yrd. Doç. Dr. Erol Yavuz, Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri Veli İlçi, İbrahim Murat Ozulu, Engin Tombuş, Murat Şahin ve Harita Kadastro Mühendisleri Odası Çorum Temsilcisi Hüseyin Sevcan’ın katılımlarıyla komisyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Komisyon Başkanı Prof. Dr. Halil Erkaya şimdiye kadar olduğu gibi Çorum ilinde düzenlenecek olan 7. Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu’nun da en güzel şekilde yapılacağını açıkladı.

Önemli bir etkinliğin ilimizde yapılacak olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 1976 yılında eğitim hayatına başlayan Meslek Yüksek Okulumuzun en köklü ve en eski programlarından biri olan Harita Kadastro Programı’nın her geçen gün geliştiğini, mezunlarımızın hemen hemen tümünün kolaylıkla iş bulduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, öğrencilerimizi en son teknolojik gelişmeleri dikkate alarak yetiştirmeye çalıştıklarını ifade ederek sahip olduğumuz akademik kadromuzla, ilimizdeki kamuda ve özel sektörde görev yapan meslektaşlarımızla, şimdiye kadar tüm etkinliklerimize destek veren ilimiz paydaşları ile etkinliği en iyi şekilde gerçekleştireceklerini söyledi.