Yayınlanma Tarihi: 14 Kasım 2013 Perşembe

Rektörümüz Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i makamında ziyaret ederek, Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasına (WUC 2016) vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve aynı zamanda FILA Hakem Hocası ve FILA Hakem Kurulu Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Cicioğlu, TÜSF As Başkanı Atilla Pulur,  Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner ve Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Gümüşdağ’ın da katıldığı görüşmede;  2016 yılında dünyanın pek çok ülkesinden idareci, hakem, antrenör ve 100’lerce sporcunun katılımı ile ilimizde gerçekleştirilecek olan, Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasına (WUC 2016) ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Çorum ilinin ve Üniversitemizin bu şampiyonayı almak için büyük bir gayret göstererek, şampiyonanın Çorum’da yapılmasını sağladığını belirten Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı ve ekibini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Çorum’a ve Üniversitemize büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için gayret içerisinde olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha güçlü bir şekilde emin adımlarla bir Dünya Üniversitesi olma yolunda ilerlediğini belirterek, iyi bir şekilde koordine edilerek, başarıya ulaşılan bu ekip çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube