Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2013 Salı

Üniversitemiz Ankaralı Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında 7-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen “Educaturk Ankara Yükseköğretim Fuarı”na katıldı. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Cengiz Bağcı, İskilip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi M. Erol Çalmaz, Sağlık Yüksekokulu’ndan Arş. Gör. Emel Okur  ve Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş katıldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, Ankara’da gerçekleştirilen eğitim  fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı haline geldi.

Düzenlenen eğitim fuarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 18-19 Kasım 2013 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek.