Yayınlanma Tarihi: 01 Kasım 2013 Cuma

Rektörümüz KYK Müdürü Erol Kavuncu’yu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Erol Kavuncu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette hizmete açılan Akşemsettin Yurdu’nun Çorum’da önemli bir ihtiyacı karşıladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, “Yaklaşık 3’te ikisi şehir dışından gelen öğrencilerimizin ev ortamında bir yurtta kalabiliyor olmaları bizler ve öğrencilerimiz için çok önemli” dedi. Prof. Dr. Alkan, öğrencilere sunulan imkanlardan ve gayretli çalışmalar neticesinde hayata geçirilen güzel projelerden dolayı KYK Müdürü Erol Kavuncu’ya teşekkür etti.

KYK Müdürü Erol Kavuncu ise Üniversite ile birlikte pek çok ortak çalışmayı gerçekleştireceklerini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.