Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2013 Çarşamba

Çorum Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Çorum Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gül ve beraberindeki Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Çorum Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediye Sporun İlimizin tek  profesyonel futbol takımı olduğunu belirterek Belediye Spora destek sağlanması sebebi ile ilgili tüm kurumları ziyaret ettiklerini ifade ederek Belediye Spor için taraftar desteğini Üniversitemizden beklediklerini dile getirdi.

Statlarda ve sahada ahlaklı bir şekilde bilinçli politikalar izleyerek İlimize katkı sağlayabilme gayreti içerisinde olduklarını belirten Gül, toplumun her kesiminin memnun olduğu doğru bir yönetim anlayışıyla, İlimizi en doğru şekilde temsil etmek gayreti içerisinde olduklarını açıkladı. Elimizdeki imkanları en doğru şekilde kullanma gayreti içerisinde olduklarını belirten Gül, Belediye Spor olarak 10 branşta faaliyet gösterdiklerini yakın bir zamanda da 2. Ligde olan güreş takımının 1.  Lige yükseldiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Hitit Üniversitesi olarak her türlü çalışmalarımızda Belediyemizin yanımızda olduğunu hissediyoruz dedi. İlimizin tanıtım noktasında sportif etkinliklerin son derece önemli olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde etkin duyurular yaparak Belediye Spora Üniversitemiz tarafından taraftar desteğini sağlanması hususunda gerekli desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

Görüşme sonrasında Rektörümüzün adını yazılı olduğu Çorum Belediye Spor formasını, Çorum Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gül,  Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a hediye etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube