Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2013 Çarşamba

Üniversitemiz İnovasyon Türkiye 2013 Fuarına Katıldı

Üniversitemiz, 24-27 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen İnovasyon Türkiye Yenilikçi Teknolojiler ve Buluşlar Fuarına katıldı. Açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Güney Kore Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Park Hang Sık, Norveç Bilim Konseyi Başkanı Arvid Hallén, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yaptığı fuara, çok sayıda bilim insanı, özel sektörde çalışan araştırmacılar ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemizin Proje Koordinasyon Birimi (PKB) Eş Başkanı Mehmet Aydınkal, Öğr. Gör. Tuncer Acar, Erhan Şahin ve öğrencilerimizle birlikte katıldığı İnovasyon Fuarı’nda 5 projemiz sergilendi. Dört gün boyunca süren fuarda Üniversitemiz standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.