Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2013 Perşembe

Sungurlu MYO Öğrencileri Çizgi Film Hazırladı

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencileri Girimcilik dersi kapsamında 2-5 yaş grubu çocuklar için gece-gündüz ve güneşin anlatıldığı bir çizgi film hazırladılar. Girişimcilik dersi kapsamında yapılan bu çalışma ile öğrencilerin mezuniyet sonrasında hikaye, çizgi film ve oyuncak sektörlerinde de çalışma alanı bulabilecekleri amaçlandı. Yapılan çalışmada tüm resimler, diyaloglar, şarkı sözleri Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından yapıldı. Öğr. Gör. Uğur DEMİRAL koordinatörlüğünde yapılan çalışmada ÇRT stüdyolarından da faydalanıldı. Bu çalışmayı daha da geliştirmek isteyen çalışma ekibi katkılarından dolayı ÇRT’ye teşekkür ettiler. Ayrıca bu çalışmanın Rektörlüğümüz tarafından Çorum il genelinde bulunan bütün ilkokul ve anaokullarına dağıtımı yapılacaktır.