Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2013 Perşembe

Aksu Makinadan Rektörümüze Ziyaret

Aksu Makina A.Ş. sahibi Teyfik AKPINAR ve makina mühendisi Ali Serhat KARATAŞ Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN' ı makamında ziyaret ettiler.

Aksu Makina sahibi Teyfik AKPINAR, üniversitemiz öğrencilerine verilecek olan burslar için gerekli koşulları taşıyan öğrencilerin belirlendiğini en kısa sürede bursların verilmeye başlanacağını, üniversite ile işbirliğine çok önem verdiğini belirten AKPINAR üniversitenin ilimizin gelişmesinde önemli bir role sahip olduğunu ve her türlü desteği vereceklerini ifade ederek "Un ve Silolama Panelini" birlikte düzenlemek istediklerini belirtti. Üniversite bünyesinde yapılacak olan un ve unlu mamüller laboratuvar girişiminin son derece olumlu olduğunu sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, verilen bursun tüm ilimizde örnek teşkil edecek güzel bir girişim olduğunu ve bu desteklerin her geçen gün artarak devam edeceğine inandığını üniversitemize ve öğrencilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerden dolayı AKPINAR' a teşekkür etti.