Yayınlanma Tarihi: 29 Ocak 2013 Salı

Rektörümüzden Çağrı Eğitim Vakfı’na Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Çorum Çağrı Eğitim Vakfı’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Çağrı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit GÖKGÖZ, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail ÖĞÜTVERİCİ, Osman YÜZTGEÇ, Seyfettin ZENGİN, Hüseyin ŞAHİN, Mahmut YABACIOĞLU; fahri üyeler Sadık ÜNAL, Hasan ALGÜL, Osman ŞİMŞEK ile Hitit Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER katıldı.

 Çağrı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit GÖKGÖZ, üniversitenin kapılarının vatandaşa her zaman ardına kadar açık olduğuna vurgu yaparak; “Üniversitemize giderken güler yüzle karşılanacağımızdan ve her türlü yardım ve desteğin bizlere sağlanacağından emin olarak gidiyoruz. Tabii ki bunda Rektörümüzün nazik davranış ve tutumlarının çok etkili olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendisine burada çok teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz ve ilimiz için gecenizi gündüzünüze katarak çalışıyorsunuz, her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz. Siz Çorum ve bizim için bir şansınız.” diye konuştu.

“Vakıf olarak bizler, Üniversitemizdeki akademisyenlerimizin ve bilim adamlarımızın destekleri ve katkılarıyla konferanslar, seminerler ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkımızı akademisyenlerimizle buluşturma noktasında bir köprü vazifesi görüyoruz” diyen GÖKGÖZ; üniversite kampüs yerinin de çok isabetli bir karar olduğunu, şehirle iç içe bir üniversitenin her bakımdan büyük avantajlar sağlayacağını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN ise, şehir yaşamından kopmadan akademik, kişisel ve sosyal faaliyetlerin sürdürülmesine olanak tanıyan bir üniversite kampüsüne sahip olacakları için kendisinin de memnun olduğunu, üniversitede bölüm sayısının her geçen gün arttığını, artık tercih edilen bir üniversite olarak yola devam ettiklerini belirterek vakıfların Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile işbirliği yaparak ortak proje ve çalışmalar yapabileceklerinin altını çizdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube