Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2013 Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’dan Çorum Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Çorum Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. ALKAN ziyarette, Çorum Ticaret ve Sanayi Odasına Meclis Başkanı Erol KARADAŞ ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL ile görüştü.

Rektör Prof. Dr. ALKAN görüşmede, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Üniversitemizin her türlü etkinlik ve projesine destek olduğunu,  Çorum’da üniversite- sanayi işbirliğinin geliştirilmesi adına her iki kurumun da önemli projeler gerçekleştirdiğini ifade ederek desteklerinden dolayı Erol KARADAŞ ile Çetin BAŞARANHINCAL’a teşekkür etti.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL ise, Çorum’un ve Çorum sanayisinin kalkınması açısından üniversite-sanayi işbirliği konusunu çok önemsediklerini belirterek; “İlimizde üniversite sanayi işbirliğinin gelişmesi amacıyla Hitit Üniversitesi ile birlikte Avrupa Birliği Destekli İstihdam Garantili Nitelikli Ofis Elemanı Yetiştirme Mesleki Eğitim Projesi ve Üniversitelilerin Girişimciliklerinin ve İstihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi Projesini hayata geçirdik. Yeni rektörün atanmasıyla Üniversitemizde büyük değişim yaşandığı gözle görülmektedir. Bunların en somut örneği ise artan öğrenci sayısı ile mevcut fakülteler içerinde açılan yeni bölümler ve yeni fakülteler olarak göze çarpmaktadır.” diye konuştu.

Rektörümüz Reha Metin ALKAN ziyaretin ardından üniversiteye katkı ve desteklerinden KARADAŞ İle BAŞARANHINCAL’a Hitit figürlü şilt verdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube