Yayınlanma Tarihi: 25 Ocak 2013 Cuma

Üniversitemiz Öğretim Elemanlarından İstiklal İ.Okulu'na Karne Ziyareti

Koordinatörlüğü; Yrd. Doç. Dr. Özlem SİR GAVAZ ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir SÖNGÜT tarafından sürdürülen Hitit Üniversitesi ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortak eğitim projesi “Minik Yüreklerle Büyük Eller Yapıyor, Yaşıyor, Öğreniyor” kapsamında pilot okul olarak belirlenen Çorum Merkez İstiklâl İlkokulu; üniversitemiz öğretim elemanları ve Proje Yürütme Kurulu’nda yer alan Yrd. Doç. Dr. Gülşen ASLAN ELKIRAN, Öğr. Gör. Mehmet KANAK , Öğr. Gör. Neslihan YILMAZ ve Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN tarafından ziyaret edildi.

2012 -2013 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle karne dağıtımı etkinliği doğrultusunda Çorum Merkez İstiklâl İlkokulu ‘nun karne sevincini paylaşmak istediklerini söyleyen Proje yetkilileri; bu ziyaretle birlikte Hitit Üniversitesi ile Çorum Merkez İstiklâl İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri arasındaki iletişimin artarak devam edeceğini, etkinliklere 2. Dönemle birlikte hız verileceğini belirttiler.

Çorum Merkez İstiklâl İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve Proje Yürütme Kurulu ‘nda bulunan İstiklal İlkokulu Müdürü Hüseyin GÜLER’in ve İstiklal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hacer KARA ‘nın sıcak tavırlarıyla karşılanan öğretim elemanları; İstiklal İlkokulu öğretmenlerine ve 4. Sınıf öğrencilerine Hitit Üniversitesi logolu ürünlerden oluşan hediyelerini sundular. Karnelerini alan minik yürekler ve İstiklal İlkokulu öğretmenleri Hitit Üniversitesi Öğretim Üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube