Yayınlanma Tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den Rektörümüze Ziyaret

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan CANDAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Yeni Rektörlük binası için Rektörümüze hayırlı olsun dileklerini sunan Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ, yaklaşık 8 kat büyüyerek 450.000 m2’lik bir alana sahip olan Kuzey Kampüsünün uygulama imar planı ilave-revizyon değişikliğinin Belediye Meclisi’nde kabul edildiğini hatırlattı.

Başkan KÜLCÜ, başta Rektör Prof. Dr. ALKAN olmak üzere tüm üniversite mensupları tarafından gerçekleştirilen yoğun çalışmaların sonucunda Hitit Üniversite’sinde önemli gelişmeler kaydedildiğini, üniversitenin daha iyi noktalara gelmesi için her konuda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirtti.

Üniversiteye yapılan yatırımın Çorum’un ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğunu vurgulayan KÜLCÜ, “Bizler el ele vererek Üniversitemizin ve şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Sorunları hep birlikte çözeceğiz. Üniversitemizin ve şehrimizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Hitit Üniversitesi olarak kısa zamanda önemli projelere imza attıklarını, tüm çalışmalarında üniversite ile şehri bütünleştirmeyi hedeflediklerini ve bu anlamda da önemli mesafeler katedildiğini belirten Prof. Dr. ALKAN, “Üniversitemiz sadece eğitim öğretim faaliyeti yürüterek mezun veren bir eğitim kurumu değil, ilimiz ile iç içe tüm paydaşlarla birliktelik içerisinde çalışan bir kurumdur.” dedi.

Göreve geldiklerinde bir Rektör Yardımcısı gibi üniversite için çalışacağı sözünü veren Sayın Başkan KÜLCÜ’nün o zamandan bu yana her zaman desteklerini çok yakından gördüklerini ifade eden Prof.Dr. ALKAN, Kuzey kampüsündeki imar planı çalışmalarındaki kolaylaştırıcı ve hızlandırıcı çalışmalar ile, özellikle Güney Kampüsünün oluşturulmasındaki gayretleri ve destekleri için üniverstemiz ve ilimiz adına Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube