Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2013 Cuma

Rektörümüzün Birimlerimize Ziyareti Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Akademik ve idari personel ile tek tek görüşme gerçekleştirenRektörümüz, yüksekokullarımızın son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Özellikle personelin teknik donanım ihtiyacı ve mekânsal sıkıntılarının giderilmesine büyük önem veren Rektörümüz,tüm personelimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu ve çalışma şartlarının gün geçtikçe daha iyi olacağını vurguladı.

Prof. Dr. ALKAN, Meslek Yüksekokulu’nda fizikî mekân yenileme çalışmalarının yapıldığını, eğitim ve malzeme desteği sağlandığını, istihdam garantili yeni bölümlerle öğrenci sayısında sürekli artış gözlendiğini, ara eleman yetiştirme noktasında Meslek Yüksekokullarına büyük görev düştüğünü, bu yüzden de Meslek Yüksekokulumuzu çok önemsediklerini söyledi.

Rektörümüz ayrıca, Meslek Yüksekokulumuza yedi katlı yeni bir binanın, üç adet 100’er, 1 adet 200 kişilik amfi salonunun yapılacağının, yeni yemekhane ve konukevinin hizmete gireceğinin müjdesini verirken; gençlerimizin fiziksel ve psikolojik bakımdan güçlü ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi yönünde çalışmalarına devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için ise kuzey kampüste Yüksekokulumuza yakışır bir spor kompleksinin yapılacağını belirtti.

Prof. Dr. ALKAN, akademik ve idari personelimizin taleplerini dinleyerekbu zamana kadar gelen taleplerin ve ihtiyaçların azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını, her zaman daha iyi imkânlar sunmanın çabası ve gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Üniversiteleri sadece eğitim öğretim veren kurumlar olarak algılamadıklarını, üniversitelerin en önemli görevlerinden birinin de topluma hizmet olduğunu söyleyen Prof. Dr. ALKAN,önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projelere ilişkin bilgiler verdi.

Üniversitemiz birimlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin gelecek dönemde de devam edeceğinidile getirenRektörümüz, 2012–2013 Akademik Yılı’nın öğrencilerimize ve tüm personelimizebaşarı getirmesinidileyerek ziyaretlerine son verdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube