Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2013 Cuma

Rektörümüzden Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat OCAK’a Ziyaret

Rektörümüz Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat OCAK ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

OCAK’a yeni görevinde başarılar dileyen Rektörümüz, teknolojik gelişmeleri üniversite olarak yakından takip ettiklerini ve çok önemsediklerini, çalışmalarında her zaman Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile işbirliği içinde olduklarını belirtti.

Üniversitelerin mevcut imkânları ile sanayinin mevcut imkânlarının birleştirilerek ilimizin bilimsel, teknolojik ve ekonomik yönden gelişmesi için, sanayi üniversite işbirliği kapsamında bilimsel bilgilerin uygulamaya aktarılmasıyla eksikliklerin daha kolay tespit edilebileceğini ve sorunların daha kısa vadede çözüme kavuşturulabileceğini söyleyen Prof. Dr. ALKAN, kısa vadeli yatırımlar yerine uzun vadeli hedefler belirlenerek somut adımlar atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

OCAK ise, üniversite ile ortak projelere imza atarak ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesiyle ortak çalışmalar yürüterek sanayi sektörüne kalifiye eleman yetiştirmek suretiyle üniversite sanayi işbirliğine gereken önemi vermek istediklerini ifade etti ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini iletti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube