Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2013 Perşembe

Rektörümüzden Ekmekçioğulları Grubuna Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa BİLGİN ile birlikte Ekmekçioğulları Grubunu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ekmekçioğulları Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan EKMEKÇİ,  Rüstem EKMEKÇİ, şirket yöneticilerinden Bahadır SARAÇ ve İsmail BÖLÜKBAŞ hazır bulundular.

Görüşmede Yönetim Kurulu Üyesi Özcan EKMEKÇİ, TEKNOKENT’in ilimiz için çok önem arz ettiğini, bu projenin bir paydaşı olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını, uluslararası rekabette yer alabilmelerinde Üniversitemizin araştırma faaliyetlerinin ve TEKNOKENT’in ne kadar önemli bir rol oynadıklarının bilincinde olduklarını ifade ederek Rektörümüze çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN ise, üniversite ve sanayi arasındaki iyi bir işbirliğinin hem üniversitenin, hem de sanayinin gelişmesinde ve güçlenmesinde çok önemli rol oynayacağını,  ihracat yapan firmaların TEKNOKENT bünyesinde ofislerinin bulunmasının Uluslararası alanda etkili olduğunu söyledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube