Yayınlanma Tarihi: 02 Ağustos 2012 Perşembe

Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu Slovakya’ da

Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu 03-06 Ağustos 2012 tarihleri arasında Slovakya’ da düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılmak üzere yola çıktı.

Üniversitemizin ve Çorum’un uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlayacak olan etkinliğe Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin ÖZDEN, BESYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Fatih EVLİ, topluluk eğitmeni Meltem EVLİ, 3 müzisyen ve 41 öğrenci katılacak.

Festival kapsamında ülkemize ait çeşitli halk oyunları örneklerini sergileyecek olan topluluk bunun yanı sıra Üniversitemizin de etkin bir şekilde tanıtımını sağlamış olacak. Ziyaret ileriye dönük Erasmus öğrenci/öğretim üyesi değişimlerine de önemli bir katkı sağlayacak. Halk Oyunları Topluluğumuz 09 Ağustos 2012 tarihinde Çorum’a dönecek.