Yayınlanma Tarihi: 08 Mayıs 2012 Salı

Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknoloji Programı Öğrencileri Türk Traktör Fabrikasına Teknik Gezi Düzenledi

ÜniversitemizMeslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı’ndan 20 öğrencinin katılımıyla 03.05.2012 tarihinde Türk Traktör Fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Ayrıca gezi sonrasında Anıtkabir ziyaret edildi.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinintraktör imalatı ile ilgili incelemelerde bulunmaları ve mesleki alanları ile ilgili uygulamaları yerinde görebilmeleri için düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Seyfi POLAT ve Derviş EROL eşlik etti.

Türk Traktör Fabrikasıteknik eğitim departmanı yetkililerince karşılanan grup Türk Traktör Fabrikası hakkında kısa bilgiler verilerek geziye geçildi. Öğrenciler imalat hattı ve üretim bantlarını gezerek traktörlerin montaj süreci ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldılar. Geziye katılan öğrenciler fabrika yetkililerine merak ettikleri konular hakkında sorular yönelttiler.

Geziye katılan öğrenciler,teknik gezinin değerlendirmesini yaparak oldukça öğretici bir gezi olduğunu ve kariyer planlarını da tekrar gözden geçirme fırsatı bulduklarını belirttiler. Türk Traktör Fabrikası veAnıtkabir’i gezen öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKANve Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ’ekendilerine okulda edindikleri teorik bilgilerin pratikteki uygulamalarını görme imkânı sağladıkları için teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube