Yayınlanma Tarihi: 03 Mayıs 2012 Perşembe

Tecrübe Günleri’nin Konuğu Çorum SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer YILDIRIM Oldu

Hitit Üniversitesi Çorum Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen “Tecrübe Günleri”nin 02.05.2012 tarihinde gerçekleştirilen söyleşisine Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer YILDIRIM katıldı. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksekokulu MüdürYardımcısı Öğretim Görevlisi Nevzat KOÇAK, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı söyleşide konuşan YILDIRIM, Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik mesleği ile ilgili öğrencilere bilgi verdi.

Konuşmasında lise yıllarında bir taraftan okula giderken diğer taraftan da muhasebe bürosunda çalıştığını kaydeden YILDIRIM, “Muhasebecilik mesleği katiplik olarak görülüyordu. Kimse muhasebeciliğin önemini bilmiyordu. 1989 yılında başladığımız meslek mücadelesinde o zamanlar maaş bordrolarınıellerimizle hazırlıyorduk. Bürolarda bu işin tozunu yalayarak geldik. Patronlar işi öğrenmeyelim diye çelik dolapları kilitlerlerdi. Cumartesi-Pazar demeden bu işi yaptım ve 1998 yılında serbest muhasebecilik ruhsatını aldım” dedi.

Muhasebecilik mesleğinin özveri ve sabır istediğini ifade eden YILDIRIM, “Önemli olan yaptığınız işi sevmek ve onun püf noktalarını öğrenmek” diyerek, muhasebecilik mesleğinde kat ettiği aşamalar hakkında açıklamada bulundu ve muhasebeciliğin geleceğin mesleği olacağınısözlerine ekledi.

Programın sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Menderes SUİÇMEZ katılımından dolayı Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer YILDIRIM’a teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube