Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2012 Perşembe

Üniversitelerarası Süper Lige Yükselme Voleybol ve Basketbol Müsabakalarında Kupalar Sahiplerini Buldu

Üniversitelerarası Süper Lige Yükselme Basketbol ve Voleybol Müsabakaları Üniversitemizin ev sahipliğinde 15-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında ilimizde yapıldı.Voleybolda beş kız ve altı erkek takımı Süper Lige yükselmek için mücadele etti. Bayanlarda Celal Bayar Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Trakya ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi; erkeklerde ise İstanbul ArelÜniversitesi, Karadeniz TeknikÜniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Haliç Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversite takımları mücadele etti.

Basketbolmüsabakalarına ise altı bayan ve altı erkek olmak üzere 12 takım katıldı. Bayanlarda Aksaray Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi takımları yer alırken; erkeklerde ise Selçuk Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları mücadele etti.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda Voleybol müsabakalarında kızlarda Haliç Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi, erkeklerde Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi; basketbol müsabakalarında bayanlarda Ege Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi, erkeklerde Ege Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Süper Lige yükseldi. Son maçların ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupaları verildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube