Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2012 Çarşamba

“Kitap Kampanyası” Sona Erdi

Hitit Üniversitesi, Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü tarafından 09 Nisan -27 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kitap Kampanyası” etkinliği “T.B.M.M. ‘nin Açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sunumu ile sona erdi.

30 Nisan 2012 tarihinde sonlanan etkinlikte öğrenciler için toplanan 22 koli kitap Laçin Atatürk İlköğretim Okulu’na teslim edildi.

Etkinlikte Kulüp Başkanı Gülsare KORKUT’un konuşmasının ardından Okul Müdürü Nihat ERDEMİRCİ de bir teşekkür konuşması yaptı. Programda Şule KAÇMAZ “Türklerde Meclis ve T.B.M.M.”, Şefika Sucu “Mecliste İlkler”, Sait Aksoy “23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ortaya Çıkışı” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Hitit Üniversitesi Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN konuşmasında; Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ulusal Egemenlik Bayramı’nın hediye edildiği çocuklarımıza, geleceğin üniversite öğrencilerine kitaplarla olan serüvenlerinde Hitit Üniversitesi Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü olarak destek vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Etkinlik Tuğba GÜLEN’in Okul Müdürü Nihat ERDEMİRCİ’ye de kitap hediye etmesi ve Laçin İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat MERT’e plaket sunmasıyla sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube