Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2012 Cuma

9 Mayıs “Avrupa Birliği Günü” Kapsamında Çorum, Üniversitemiz ve KnowledgeH2 Projemiz Tanıtıldı

9 Mayıs “Avrupa Birliği Günü” etkinlikleri kapsamında, Ankara Gençlik Parkı’nda Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın katılımıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR, Vali Yardımcısı Hamdi BOLAT, Hitit Üniversitesi'ni temsilen Zeynel ÖZTÜRK, kamu kurum ve kuruluşları, Avrupa ülkeleri, Çorum ilimiz ve diğer illerden gelen temsilciler, pek çok sivil toplum örgütü, üniversite temsilcileri ve A.B. projeleri sorumluları katıldı.

Fuarda stantlar açıldı, müzik dinletileri gerçekleştirildi ve proje tanıtımları yapıldı. Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR ve Vali Yardımcısı Hamdi BOLAT Çorum standını ziyaret etti. Etkinlikte Çorum Valiliği proje koordinasyon birimi A.B. faaliyetlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu bağlamda Üniversitemiz ve A.B. Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Yenilik Transferi “ImprovingHydrogenEnergy Knowledge AroundEuropaUnion; KnowledgeH2” başlıklı projesi Üniversitemiz Uzmanı Zeynel ÖZTÜRK tarafından tanıtıldı.