Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2012 Perşembe

Üniversitemiz MYO Öğrencileri TEMSA Otobüs Fabrikasına (ADANA) Teknik Gezi Düzenledi

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı'ndan 20 öğrencinin katılımıyla 10.05.2012 tarihinde TEMSA Otobüs Fabrikasına teknik gezi düzenlendi.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin otobüs imalatı ile ilgili incelemelerde bulunmaları ve mesleki alanları ile ilgili uygulamaları yerinde görebilmeleri için düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Seyfi POLAT ve Derviş EROL eşlik etti.

Grubumuz fabrika teknik eğitim departmanı yetkilisi Bülent KÖPRÜLÜ tarafından karşılanarak TEMSA Otobüs fabrikası hakkında genel bilgileri edindiler. Daha sonra otobüs montaj bantlarını gezerek bir otobüsün baştan sona bütün imalat sürecini incelediler. Öğrenciler fabrika yetkililerine merak ettikleri konular hakkında sorular yönelttiler. Fabrika gezisi sonrasında öğrenciler Adana şehir merkezindeki tarihi mekânları gezerek geziyi tamamladılar.

Geziye katılan öğrenciler, teknik gezinin oldukça öğretici bir gezi olduğunu ve kariyer planlarını da tekrar gözden geçirme fırsatı bulduklarını belirttiler. TEMSA Otobüs Fabrikası ve Adana şehir merkezinigezen öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ'e kendilerine okulda edindikleri teorik bilgilerin pratikteki uygulamalarını görme imkânı sağladıkları için teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube