Yayınlanma Tarihi: 09 Mart 2012 Cuma

Hitit Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Üniversitemizin 10 farklı ilde 108 liseye yönelik tanıtım atağının  ilk ayağı Amasya’ da 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirildi. 2011 yılı LYS puanlarına göre belirlenen, üniversitemizin hedeflediği yüzdelik dilimler arasında yer alan 6 lisede üniversitemiz öğretim üyeleri ve yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR, Yrd. Doç. Dr. Çınar ÜLKÜLÜ, Öğr. Gör. Fatih EVLİ ve Arş. Gör. Mehmet Tolgahan HAKAN  gerçekleştirdikleri sunumlarla üniversitemiz birimleri ve öğrencilerimize sağlanan olanaklarımız hakkında bilgi aktardılar ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Tanıtım etkinliği sonrası üniversitemiz öğretim elemanları ziyaret ettikleri liselerde oldukça yoğun ilgi ile karşılaştıklarını ve diğer illerde de aynı ilgiyi beklediklerini ifade ettiler. 10 farklı ilde gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinin ikincisi, 12 Mart 2012 tarihinde Yozgat’ ta gerçekleştirilecek.