Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2012 Salı

İskilip MYO’dan Danişmend Gazi İlköğretim Okulu’na Ziyaret Gerçekleştirildi

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu ile Çorum Danişmend Gazi İlköğretim Okulu arasında kurulan kardeş kurum birlikteliği ilkmeyvelerini vermeye başladı. Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu “Sanat Dostu Okul Projesi” kapsamında kardeş kurum Çorum Danişmend Gazi İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Bu çerçevede İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, Öğr. Gör. Hilal Bozkurt ve bir grup öğrenci Çorum Danişmend Gazi İlköğretim okulunu ziyaret ettiler. Danişmend Gazi Okul Müdürü Şule Toksoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Öğr. Görevlisi Hilal Bozkurt ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri Danişmend Gazili miniklere geleneksel el sanatlarından olan “keçe yapımı” konusunda teorik bilgiler verdikten sonra uygulamalı olarak yaş ve kuru keçe yapımını gösterdiler.

Ziyarette ayrıca Danişmend Gazi İlköğretim Okulu Öğretmenleri Serhat Bulut, Tarık Köşüş, Tuba Çandır, Leyla Gedik ve Öztürk Yüksel de hazır bulundular. Ziyaret sonunda kardeş iki kurumun idarecileri Toksoy ve Cengil Sanat Dostu Okul Projesi kapsamında ortak sanatsal etkinliklerin artarak devam edeceğini söylediler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube