Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2012 Salı

Sungurlu MYO Tarafından Çanakkale Zaferini Anma Programı Düzenlendi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Program, sabah Yüksekokul öğrencilerine, öğleden sonra protokol ve halka olmak üzere iki kez sunuldu. Programda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF tarafından Çanakkale Zaferinin anlam ve önemi hakkında açılış konuşması yapıldıktan sonra Sungurlu Meslek Yüksekokulu Okutmanlarından Ayten AKCAN’ın konuşması ve Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa BAKAN’ın konferansı gerçekleştirildi. Daha sonra Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi Ekibi tarafından hazırlanan “ Çanakkale Zaferi” adlı gösteri sunuldu. Öğrencilerin, protokolün ve halkın yoğun ilgi gösterdiği ve çok beğendiği programda duygulu anlar yaşandı. Program sonrasında Yrd. Doç. Dr. Mustafa BAKAN’a Sungurlu Kaymakamı Hulusi ŞAHİN tarafından, Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet ŞAHİNBAŞ’a ise Sungurlu Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İdris YAZDIÇ tarafından plaket takdim edildi.