Yayınlanma Tarihi: 02 Mart 2012 Cuma

Hitit Üniversitesi İktisat Kulübü Tarafından Kariyer Yönlendirme Konulu Bir Konferans Düzenlendi

Hitit Üniversitesi iktisat kulübü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2 Mart 2012 Cuma günü saat 13.00’ da düzenlenen ‘Kariyer Yönlendirme Ve Girişimcilik’ konulu konferansa konuşmacı olarak Yrd. Doç. Diren Çakmak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu 2009 yılı ÇORUMSİAD yılın girişimcisi ödüllü iş adamı Murat KILIÇOĞLU, Recep GÜNGÖR, oturum başkanı olarak İktisat Kulübü Başkanı Caner GÜLER ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri katıldı.

Konferansta Murat KILIÇOĞLU öğrencilere kariyer yönlendirme hakkında bilgiler verdi. Konuşmacılardan İktisat Bölümü öğrencisi Recep GÜNGÖR tarafından özelleştirmenin SWOT analizi yapıldı. Ülke ve dünya ekonomisi hakkında güncel konular masaya yatırıldı. Konferans sonunda soru- cevap kısmına geçilerek öğrencilerin kariyer yönlendirme ve girişimciliğe dair soruları cevaplandırıldı. Yrd. Doç. Diren Çakmak tarafından Murat KILIÇOĞLU’ na plaket takdim edildi ve ardından kokteyle geçildi.