Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2012 Çarşamba

İskilip Meslek Yüksekokulu’nda "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" Konulu Konferans Düzenlendi

İskilip Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Bahar Yarıyılı etkinlikleri kapsamında ve İstiklal Marşımızın kabulünün 91. Yıl dönümü nedeniyle Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu, İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi’nin birlikte düzenlediği "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" konulu konferans İskilip Öğretmenevi ’nde gerçekleştirildi. Emekli Öğretim Görevlisi Mehmet TATLISU’nun konuşmacı olarak katıldığı konferans İskilip Halkı tarafından yoğun ilgigördü.

Programda Mehmet Akif ERSOY ile ilgili anekdotlar duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Mehmet TATLISU, Akif'in şiirlerinden mısralar okuyarak yaptığı konuşmasında millet olarak Akif'in hayatının örnek alınması gerektiğini ifade etti. Konferans İskilip Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Muammer CENGİL ve İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SELVİ’nin konuşmacı Mehmet TATLISU’ya çiçek sunmasının ardından sona erdi.