Yayınlanma Tarihi: 06 Şubat 2012 Pazartesi

Üniversitemizi Okul Eğitim Yöneticileri Derneği Ziyaret Etti

Okul Eğitim Yöneticileri Derneği 6 Şubat 2012 Pazartesi günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti. 

Okul yöneticilerinin mesleki gelişimine yönelik Üniversite ile yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunabilmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarete Okul Eğitim Yöneticileri Derneği Başkanı Kasım ALPOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet GÜNGÖR, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ÇEK, Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÜNLÜ, Yönetim Kurulu Üyesi Aziz USTA katıldı. Ziyarette eğitim yöneticilerinin ilimizdeki yüksek lisans programlarının yapılabilmesi için destek verilmesi gerekildiği ve aynı zamanda eğitim yöneticilerine yönelik yüksek lisans programları hakkında konuşuldu.

Ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör ALKAN, Üniversitemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimi için ikili iş birliklerine ve sosyal projelere önem verdiğini vurgulayarak, bu görüşmelerin her zaman devam etmesi temennisinde bulundu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube