Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2012 Pazartesi

Bölge Üniversiteleri Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanları ''1. İstişare Toplantısı''

2012 yılı bahar şenlikleri, mezuniyet töreni, kültürel ve sportif faaliyetler ve benzeri etkinliklerin koordinasyonu ile ilgili olarak 25 Şubat 2012 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hüseyin ÖZDEN, Ahi Evran Üniversitesi SKS Dairesi Başkanı Emin Demir, Amasya Üniversitesi SKS Dairesi Başkanı Ünal Aydoğan, Bozok Üniversitesi SKS Dairesi Başkanı Zümriye Demirel, Bozok Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Talip Alparslan, Gaziosmanpaşa Üniversitesi SKS Dairesi Başkanı Emine Yıldız, Çankırı Karatekin Üniversitesi SKS Dairesi Başkanı Emin Karaman, Nevşehir Üniversitesi SKS Dairesi Başkanı Selahattin Danacı ve ilgili Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda Mayıs ayında yapılacak bahar şenlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sanatsal ve kültürel faaliyetlere yönelik işbirlikleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu ve üniversitelerin üst yönetimine sunulmak üzere bir dizi ortak karar alındı.

 Alınan kararlar şunlardır:

  •  Şenliklerde 7 üniversitede aynı sanatçının sahne alması
     
  •  Şenlik tarihlerinde halk oyunları, dans, tiyatro ve benzeri ekiplerin karşılıklı gösteri düzenlemesi
     
  • Daha sonra belirlenecek bir zaman diliminde hazırlık amaçlı spor karşılaşmalarının düzenlenmesi
     
  • Karşılıklı ‘Yükseköğrenim Tanıtım Günleri’nin düzenlenmesi
     
  • Bölge Üniversiteleri Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanları İstişare Toplantısının İkincisinin daha sonra belirlenecek bir tarihte Nevşehir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube