Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2012 Perşembe

Sungurlu MYO Öğrencileri Özel Eğitim Okulu’nda Etkinlik Gerçekleştirdi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Sungurlu Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek bir dizi etkinliklerde bulundu. Ziyarete Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, Müdür Yardımcısı ve Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Gör. Mehmet KANAK ve Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ da katıldı.

Ziyarette Sungurlu Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Aydın BİLİCİ’den okul ile ilgili bilgiler alan öğrencilerimiz, daha sonra gruplar halinde sınıflara dağılarak öğrencilerle yüz boyama, oyun ve hareket, müzik, drama etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Etkinlik sonrasında Yüksekokul öğrencileri tarafından hazırlanan sembolik madalyalar ve çikolatalar çocuklara dağıtıldı. Yapılan etkinliklerde oldukça neşeli dakikalar yaşandı.