Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2012 Perşembe

Elitpark Hastanesi Yöneticileri Sungurlu MYO’da Kariyer Günleri’ne Katıldı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Sağlık Yönetimi Kulübü tarafından “Kariyer Günleri” kapsamında “Sağlık Kurumları Yönetimi” konusunda bir etkinlik düzenlendi. Sungurlu İlçe Özel İdare Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümü öğrencileri yoğun bir ilgi gösterdi.

Düzenlenen etkinlikte Çorum Özel Elitpark Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet KARAKAŞ, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Elif SÖNMEZ ve Başhemşire Gonca ULUKUŞ, özel hastane sektörü ile ilgili bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Elitpark yöneticileri; başarılı bir sağlık kurumları yöneticisinin özellikleri, personel-hasta-hasta yakını ilişkileri, hastanelerde insan kaynakları faaliyetleri, sağlık hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konularda öğrencilerden gelen çok sayıda soruyu cevapladı.

Etkinlik sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, Sağlık Programları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgül ŞAHİN ve Sağlık Yönetimi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Deniz ÖZKAN VARDAR tarafından katılımcılara üniversitemiz adına teşekkür plaketi verildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube