Yayınlanma Tarihi: 08 Kasım 2012 Perşembe

Otomotiv Teknolojisi Öğrencileri İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’na Katıldılar

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı’ndan 30 öğrencinin katılımıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünün en önemli fuarlarından İstanbul Autoshow 2012 fuarına teknik gezi düzenlendi. Ayrıca gezi öncesinde İstanbul’un tarihi mekanları öğrencilere gezdirilerek tarihimiz hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Seyfi POLAT ve Derviş EROL’un yanı sıra okulumuz Teknik Programlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. H. Murat ÖZELLİ ve Öğretim Görevlileri Ahmet TUNAY, Cevat KURT ve Murat ŞAHİN eşlik etti.

Geziye katılan öğrenciler, teknik gezinin değerlendirmesini yaparak oldukça öğretici bir gezi olduğunu belirttiler. Ayrıca bazı firma yetkilileri ile görüşen öğrenciler, Türkiye’deki fabrikalara ve yetkili servislere nasıl iş başvuruları yapabileceklerini ve ne tür donanımlara sahip kişilerin işe alım sürecinde firmalar tarafından tercih edildiklerini bizzat firma yetkililerinden öğrendiler.

Öğrencilerimiz kariyer planlarını tekrar gözden geçirme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını dile getirerek Üniversitemiz Rektörlüğüne teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube