Yayınlanma Tarihi: 07 Kasım 2012 Çarşamba

“Bak Sihirli Ellerimiz Var” Projesi Katılımcılarından Rektörümüze Ziyaret

“BAK. SİHİRLİ ELLERİMİZ VAR. (LOOK. WE HAVE MAGICAL HANDS) isimli proje kapsamında İlimize gelen 4 ülkeden toplam 27 katılımcı, Genç Leblebi Grubu temsilcileri, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Muammer CENGİL, Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Grup temsilcisi, projenin Genç Leblebi Grubu tarafından hazırlandığını ve Üniversitemizin paydaşı olduğunu, Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk Ulusal Ajansı) tarafından Gençlik Programı (Eylem 1.1.) kapsamında ve Avrupa Komisyonu’ndan sağlanan katkıyla TR-11-E234-2012-R2 referans numarası ile kabul edilmiş olan “BAK. SİHİRLİ ELLERİMİZ VAR. (LOOK. WE HAVE MAGICAL HANDS) isimli projenin İskilip Meslek Yüksekokulu’nda başladığını ifade ettiler. Ayrıca proje kapsamında 4 ülkeden toplam 27 katılımcı İskilip’te 1 hafta boyunca İskilip ve Çorum yöresi el sanatları hakkında çalışmalar yapacaklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen projeden ve ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN ise Üniversitemiz hakkında kısa bilgiler aktarmasının ardından proje kapsamında gelen öğrencilerle bire bir tanışarak sohbet etti. Bu ve benzeri projelere her zaman açık olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, bu tür projelerin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek misafir öğrencilere ve Genç Leblebi Grubu’na başarılar diledi.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube