Yayınlanma Tarihi: 30 Kasım 2012 Cuma

Tıp Fakültemize Yeni Atamalar Yapıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN başkanlığında 29/11/2012 tarihinde toplanan Üniversite Yönetim Kurulu’nda Üniversitemiz Tıp Fakültesi’ne sekiz yeni öğretim üyesinin atanması kararı alındı.

Alınan kararlar doğrultusunda,

• Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim dalı Profesör kadrosuna Prof. Dr. Kerim ÇAĞLI,

• İç Hastalıkları Anabilim dalı Profesör kadrosuna Prof. Dr. Yaşar KARAARSLAN,

• Fizyoloji Anabilim dalı Doçentlik kadrosuna Doç. Dr. Ömer BOSTANCI ve Doç. Dr. Şebnem GÜLEN KAVAKLI,

• Aile Hekimliği Anabilim dalı Doçentlik kadrosuna Doç. Dr. Adem ÖZKARA,

• Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim dalı Doçentlik kadrosuna Doç. Dr. Hikmet Ayşegül TAYLAN ÖZKAN,

• Kardiyoloji Anabilim dalı Yardımcı Doçent kadrosuna Yrd. Doç. Dr. Taner SARAK ve Yrd. Doç. Dr. Yusuf KARAVELİOĞLU atandı.

Yeni öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, hastanemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ