Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2012 Perşembe

Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir BOZDAĞ’dan Üniversitemize Ziyaret

Çorum Nefes Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen Muharrem Ayı “Oruç Açma” programına katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ, Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük Makamında Gerçekleştirilen ziyarette Vali Sabri BAŞKÖY, Çorum Milletvekillerinden Murat YILDIRIM ve Salim USLU, Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim DOĞAN, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami CEYLAN ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa KÖSE hazır bulundular.

Rektörümüzü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’dan Üniversitemiz hakkında bilgiler alan Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ, ülkemizde üniversitelerin hızla güçlendiğini belirterek üniversitelerdeki bu büyümenin ve gelişmenin artarak devam edebilmesi için tüm imkanları sağladıklarını ve bu desteklerindevam edeceğini ifade etti.

Üniversitemizin kampüs çalışmaları ile ilgili de destek istenen Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ, kampüs yeri ile ilgili yapılan hazırlıkları inceleyerek her türlü katkıda bulunacaklarını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ, ziyarette son olarak Alevi Bektaşi Klasikleri projesini çok başarılı bulduğunu ve yeni klasiklerin de bu koleksiyona dahil edilerek, projenin Üniversitemiz koordinasyonu ile daha da büyüyerek devam ettirilmesini, bunun için de gereken tüm katkıların sağlanacağını ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube