Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2012 Cuma

Avrupa KOBİ Haftası Kapsamında İİBF’de Panel Düzenlendi

Avrupa KOBİ Haftası kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda panel gerçekleştirildi. Panele KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet DURSUNOĞLU, KOSGEB Kobi Uzmanı Gökhan YÜRÜRER, Sun-Ka Kağıt Ltd. Şti Genel Müdür Yardımcısı Levent ÖZTEKİN ve Üniversitemiz akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Panelde açılış konuşmasını yapan KOSGEB İl Müdürü DURSUNOĞLU, Avrupa’da KOBİ Haftası etkinliklerini en fazla gerçekleştiren ülkenin Türkiye olduğunu ve bu konuda ülkemizde çok sayıda faaliyet gerçekleştirildiğini belirtti. DURSUNOĞLU konuşmasında, Çorum’un KOBİ potansiyelinin olduğuna ve girişimcilik kültürünün çok geliştiğine vurgu yaparak öğrencilere şöyle seslendi: “Gelecek kobi adayları öğrenciler arasından çıkacaktır. Gelecek gençlere aittir.”

Panel kapsamında, Sungurlu’da faaliyet gösteren Sun-Ka Kağıt firmasının Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Levent ÖZTEKİN, firması hakkında bilgiler verdi. ÖZTEKİN, başarı öyküsünü katılımcılarla paylaştı. İşe nasıl başladığını, karşılaştığı zorlukları nasıl aştığını anlatarak, başarıda paranın tek başına yeterli olmadığını, önemli olanın dürüst olmak olduğunu vurgulayan ÖZTEKİN, öğrencilerin sorularına da cevap verdi. ÖZTEKİN öğrencilere, ihtiyaç duyacakları yegane dayanağın “azim” olduğunu söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Panel akademisyen ve öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube