Yayınlanma Tarihi: 17 Ekim 2012 Çarşamba

Kadın Matematikçiler Derneği’nden Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN’a Ziyaret

Kadın Matematikçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri 13 Ekim 2012 Cumartesi günü Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’la bir araya geldiler.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen ziyarette, Kadın Matematikçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN’a dernek hakkında bilgiler vererek, üniversite ve dernek arasında yapılabilecek ortak projeler üzerine ve derneğin amaçları doğrultusunda nelerin yapılabileceği konularında fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Kadın Matematikçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’ne çalışmalarında başarılar dileyerek, gerçekleştirilecek projelere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.