Yayınlanma Tarihi: 01 Ekim 2012 Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’dan Çorum Ensar Vakfı’na Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Ensar Vakfı tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN, sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu, Üniversite olarak da baştan beri STK’ları çok önemsediğini ve önemli bir paydaşları olarak gördüğünü ifade etti. Bu çerçevede Ensar Vakfı gibi köklü kuruluşların varlığının ilimiz için önemli bir fırsat ve şans olduğunu ifade eden Prof.Dr. ALKAN, her alanda her türlü işbirliklerine açık olduğunun altını çizdi. İlimizin sahip olduğu potansiyel sayesinde, tüm paydaşların çabalarıyla Çorum’un çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim AŞKIN, vakfın çalışmalarıyla ile Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN’a bilgiler verdi.