Yayınlanma Tarihi: 25 Ocak 2012 Çarşamba

Üniversitemiz İle TSE Arasında Protokol İmzalandı

Üniversitemiz ile TSE arasındaki işbirliği, 25 Ocak 2012 Çarşamba günü protokol ile imza altına alındı. Protokol törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, TSE Marmara Bölge Koordinasyon Başkanı Mehmet HÜSREV, TSE Ürün Değerlendirme Merkezi Başkanı Doğan YAZAR, TSE Kalibrasyon Merkez Başkanı Özgür ÖZKAN, TSE Çorum Ürün Belgelendirme Müdürü M. Uğur ÖZDENİZ, TSE Çorum Yapı Malzemeleri Laboratuar Müdür Vekili Arslan KARAKÖSE, TSE Çorum Ürün Belgelendirme Müdür Vekili İmran GÜLER, TSE Çorum Laboratuar Personeli Atilla GÖKÇE katıldı.

Üniversitemiz ve Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan  protokolün amacını, üniversitemiz laboratuvar ve fakültelerindeki hizmetlerin akredite olmasına ortak çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Mehmet HÜSREV, yapılan anlaşmadan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALAKN ise, eğitimde ve sanayide akreditasyon çalışmaları kapsamında TSE ortaklığıyla Kasım ayında düzenlediğimiz "Eğitimde ve Sanayide Akreditasyon " paneliyle olumlu ve dikkat çekici bir adım atıldığını belirterek, "Güzel bir çalışma dönemine girdik, akreditasyon çalışmaları alınıp duvara asılacak bir konu değil, sürekli çalışmamız ve kendimizi yenilememiz gerekiyor." dedi.

Törenin sonunda Üniversitemiz Rektörü ALKAN, TSE Marmara Bölge Koordinasyon Başkanı Mehmet HÜSREV'e "Güneş Kursu" takdim ederek, Üniversite ve TSE işbirliği sonucunda çok güzel projelere imza atacaklarını belirtti.   


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube