Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2011 Çarşamba

Üniversitemiz Rektörü ALKAN’a Metal Sanatçısı ve Eğitimci Hasan TULUK’tan Ziyaret

Metal Sanatçısı ve Eğitimci  Hasan TULUK 27 Aralık 2011 Salı günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Üniversiteye katkı sağlama noktasında sırf sanatçı yönü ile değil aynı zamanda 50 yıllık eğitimci yanıyla da yürekten destek vereceğini ifade eden TULUK, her konuda desteğe hazır olduğunu belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ise, üniversite olarak sanatın ve sanatçının hep yanında olduklarını ve özellikle Hasan TULUK’un çalışmalarına bir müze konsepti içinde üniversite kampüsünde  uygun bir mekanda yer verilebileceğini, üniversitenin tüm imkanlarının sanatçıya açık olduğunu ifade etti.

Sanatçı TULUK, “Metal Sanatı” isimli kitabını ve 20 eserinden oluşan albümünü Rektör ALKAN’a  hediye etti.