Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2011 Perşembe

Üniversitemiz Huzurevi Sakinlerini Konuk Etti

Üniversitemiz huzurevi sakinleri ile 21 Aralık 2011 Çarşamba günü Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu dinlenme salonunda düzenlenen yemekle bir araya geldi.

Yemeğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Öğr. Gör. Özlem KAYA, Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Halil YÜKSELEN, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar il müdür yardımcıları İsmail YILMAZ,  Fatih KARATEKE ve huzurevi sakinleri katıldı. Yemek öncesi konuşma yapan Rektör ALKAN, huzurevi sakinleri için her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti.

Huzurevi Müdürü YÜKSELEN, huzurevinde yaşayan insanların unutulmaması gerektiğini belirterek, Üniversitemize teşekkürlerini iletti. Rektör ALKAN, her zaman desteklerinin devam edeceğini, huzurevi sakinlerini yalnız bırakmayacaklarını vurguladı